Consult

Medium en trance healing combineer ik in één consult.

Duur: 1 uur
Tarief: EUR 75,-
Betaling: pin, betaalverzoek KNAB bank via WhatsApp en contant

Heb je een lichamelijke klacht of een andere levensvraag. Dan vragen we daar hulp op.
Dit doe ik altijd vanuit licht, liefde in positiviteit en met gevoel van mededogen voor jou levensles.
Wat voor jou in het moment van belang is dat bepalen de spirits.

Een medium en healing consult vervangt geen arts of medicijn, maar kan een waardevolle aanvulling zijn op al bestaande reguliere behandelmethodes.

Wat is de reis? Ik begeleid je in je reis door dit leven tot heden en vorige levens. Daarbij word ik bijgestaan in de basis door mijn begeleiders, healing gidsen en het licht. Het licht maakt schoon.

Je zit rustig op een stoel en sluit je ogen om meer bij jezelf te kunnen blijven. De antwoorden komen door jou heen. Dit kan in een gevoel, emotie, woorden, getallen, een gevormd beeld, geur, kleur etc. die bij je ‘binnen- vallen’. Daarbij maak ik contact met jou ziel om te controleren of het goed gaat en mijn begeleiding klopt.

Tijdens het consult kunnen er verschillende emoties omhoogkomen, boeren, scheten etc en dit mag er allemaal zijn. Dit zijn allemaal vormen van loslaten wat jouw steeds meer maakt tot wie jij werkelijk bent.

Kennismaken met de spirituele wereld om je heen kan veel brengen. Deuren gaan open naar een hele wereld op zich in verbondenheid met de aardse wereld van alle dag. Het nodigt uit ‘een te worden met jezelf’ in het hier en nu in plaats van eenzaamheid te voelen in deze tijd.

Voor het oog niet zichtbaar kunnen er mogelijk entiteiten in je aura of bij je zijn. Er zijn er bij met fijne energie. Daarnaast kunnen ze ook een negatieve energie om je heen geven. Beiden hebben hun eigen ziele pad te volgen net als jij en begeleiden we ze, na de lessen te hebben ontvangen, naar het licht.

Door de verschuiving naar de nieuwe tijd zijn er veel die om deze begeleiding vragen. Dat jij bij mij op consult komt mag ik daar vele zielen mee helpen.

Heb je vragen over hoe ik werk en wil je meer duidelijkheid over mijn zienswijze voordat je op consult komt, mag je altijd vrijblijvend bij mij op de thee of koffie komen. Dan kunnen we het erover hebben in een open gesprek. Je bent van harte uitgenodigd een koppie te komen halen.

Tijdens deze coronaperiode neem ik alle voorzorg maatregelingen in acht.