Consult

Levensgebeurtenissen en of trauma’s kunnen bewust en onbewust van invloed zijn op je gevoel van welzijn.

Met behulp van mediumschap en healing begeleid ik je om naar gebeurtenissen in dit leven, innerlijk kind en vorige levens te kijken vanuit het nu. Je krijgt een heldere begeleiding van boodschappen en doorvoelen van emoties. Daarbij word ik bijgestaan in de basis door mijn begeleiders, healing gidsen, het licht en de universele liefde.

Ik vraag je open en nieuwsgierig te zijn naar je zelf, naar al wat komen mag en is om van te leren in dit leven. Mijn aandeel is puur je inzichten geven.

Je zit rustig op een stoel en sluit de ogen. De antwoorden, emoties, komen door jou heen. Dit kan in een gevoel, emotie, woorden, getallen, een gevormd beeld, geur, kleur etc. die bij je ‘binnen- vallen’. Daarbij maak ik contact met jou ziel om te controleren of het goed gaat en mijn begeleiding klopt.

Kennismaken met de spirituele wereld kan veel brengen. Deuren gaan open naar een wereld op zich in verbondenheid met de aardse wereld van alle dag. Het nodigt uit ‘een te worden met jezelf’ in het hier en nu in plaats van eenzaamheid te voelen in deze tijd.

Voor het oog niet zichtbaar kunnen er mogelijk entiteiten in je aura zijn of in je huis. Er zijn er bij met fijne energie en anderen met zware of negatieve energie. Beiden hebben hun eigen ziele pad te volgen net als jij en begeleiden we ze, na de lessen te hebben ontvangen, naar het licht.

Een medium en healing consult vervangt geen arts of medicijn, maar kan een waardevolle aanvulling zijn op al bestaande reguliere behandelmethodes.