Over mij

De cursus voor Mediumschap en Trance Healing ben ik aanvankelijk gestart om meer grip te krijgen op mijn gevoeligheid in het dagelijks leven.

Al vanaf de eerste lesdag jubelde mijn ziel over het pad wat ik hiermee ben ingeslagen. Het werd mij duidelijk gemaakt dat ik mag mee gaan in de nieuwe tijd. En wat er ook komt voor degene, dat die persoon het aan kan. Zo voel ik mij ‘vertaler’ van wat voor de gemiddelde mens niet zichtbaar is met de ogen open, maar wel met de ogen dicht. Een hele wereld aan gebeurtenissen is opgeslagen in ons dagelijkse ‘onbewuste’ geheugen en lichaam heb ik zelf mogen ervaren. De spirit bepaald wat op welke moment zichtbaar wordt of wel in het licht mag worden gezet. Daarbij wordt ook een volgende stap gemaakt en brengen we overtuigingen emotioneel of mentaal naar het licht. Het pijnlichaam wordt op deze wijze opgeschoond. Dat geeft letterlijk meer lucht en rust in je leven. Het heeft mij veel gebracht. En zweverig is het absoluut niet, want alleen met beide benen verbonden met de grond krijg je de meest mooie boodschappen.

Voor mij is de boodschap heel helder gemaakt: ik mag mijn gaven inzetten om jou te helpen en te begeleiden in deze nieuwe tijd.

Naast medium en healer ben ik voetreflextherapeut. Met voetreflex behandel ik je klacht via je voeten. Op een heel rustige manier worden de blokkades opgeheven en gaat het weer stromen in je lichaam.
Voor de voetreflexbehandeling kom je mogelijk in aanmerking voor vergoeding van je ziektekosten verzekeringsmaatschappij. Deze behandel vorm is een heerlijk ontspannen ervaring, waarbij je klacht centraal staat. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn site www.heteilandreflextherapie.nl.